Crew Change day!!

Äntligen är den här, Crew-change day.

När jag stiger upp kl 03.50 (10.50 svensk tid)  imorgon bitti har jag bara 4 timmar och 30 min kvar att jobba innan det är dags att vandra upp på bryggan för ett toolbox-möte (ett slags briefing) och 30-45 minuter därefter så landar förhoppningsvis helikoptern.

Den känsla som infinner sig när man väl sitter i helikoptern och ser Ocean Odyssey försvinna bakom sig är helt obeskrivlig.

Inte så att jag vantrivs så fruktansvärt med mitt jobb eller arbetskamrater men det är ju trots allt ledigheten som är det bästa med att jobba till sjöss. Sen finns ju Emma därhemma (just den här gången hoppas jag ju att hon inte är det) och familj och kompisar som man inte har träffat på ett bra tag.

Det här passet ombord har varit ett exceptionellt bra pass, inga stora incidenter men ändå mycket att göra. Tiden har flutit på och vi har haft det lagom varmt, dessutom så har vi ju  i alla fall haft två dagar med riktigt bra mat.

Det var väl allt för det här passet men jag är tillbaks om lite mindre än fyra veckor igen.


One Response to “Crew Change day!!”

 • Kjell Nilsson Says:

  Hej!
  Kul att du haft en bra period, själv känns det jättebra här ute på ön. Solen skiner och det är nollgradigt.
  Flip som vi trodde att vi skulle få avliva i mellandagarna mår mycket bättre, det är inte den vanliga hoppande skuttande hunden ,i kroppen, men i huvudet så skuttar han som förr lika glad som han alltid varit. Han har ju inte trivts speciellt bra med vintern de senaste åren, med kall aspalt och kullersten, men när han kommer ut på landet då mår han bra.
  Ha en trevlig semester .
  Kram
  Pappa

Leave a Reply